Gör en bra sak för dig själv och gå på massage

Hjärtligt välkommen till ett nytt inlägg här på bloggen. Som en fin början på den här veckan valde jag att igår gå på en massagebehandling. Det är inget fel att tänka på andra och vara omtänksam men det får inte vara på bekostnad på sig själv. Jag har alltid varit den där personen som osjälviskt ställt upp på alla andra men som inte stått upp för mig själv. Nu har jag satt ner foten, andra få ta ansvar för sig och sitt, och jag för mig och mitt. Jag har valt att prioritera mig själv genom massage i Oxie som jag går till ett företag som heter Marias Knopp å tå för att få. 

Det får mig att må så himla bra när jag går på denna massage i Oxie. Det är verkligen en stunds egentid som bara är för mig. Jag som har uppfostrat två barn, jobbar heltid, haft en man som aldrig ställt upp, tagit hand om gamla sjukliga föräldrar, jag om någon är verkligen värd att få bli ompysslad en stund som jag blir när jag går till Marias Knopp å tå för att få denna underbara massage i Oxie. Jag skulle så gärna önska att ni, mina läsare, också fick uppleva hur härligt det är med massage och hur bra det kan få en att må. Jag vill rikta ett stort tack till den duktiga massageterapeuten som arbetar på Marias Knopp å tå, den massage hon ger är helt anpassad utifrån mina behov och önskemål. Det här företaget är inriktat på att hjälpa alla som behöver få massage i Oxie med omnejd. Mitt allra bästa tips till er läsare är att ni borde gå dit.