Här kan du som mår dåligt få hjälp

Hej alla mina läsare. Idag ska jag dela med mig om till er vart jag vände mig när jag mådde dåligt psykiskt och försökte att finna en väg ut. Det finns hjälp att få för den som vill slippa att må dåligt i Norrköping med omnejd, även om det inte alltid känns så just då när man är mitt inne i det. Jag fick den hjälp som jag behövde när jag gick till en mottagning som heter Tapping for Living.  

Det här är inte en mottagning som är styrd av landstinget eller kommunen, Tapping for Living “är sina egna” och är ett företag som är inriktat på att hjälpa folk att slippa må dåligt i Norrköping. Givetvis så är inte ett dåligt mående begränsat till en geografisk plats. Tapping for Living kan hjälpa även er Huddinge, Nyköping eller Södertälje med omnejder. Jag kan bara säga så här lite kort att metoden som de använder i sin behandling kallas för “Tapping” och det är en metod som det har forskats på en del och resultatet visar att det är en bra metod för många, så visst är det fint att det finns en metod att använda för oss som har drabbats av att må dåligt i Norrköping med omnejd. Jag tänkte inte att jag skulle ge mig in i någon djupare diskussion om själva behandlingen för jag tror att det är bäst att personalen får berätta om det här, det är ju ändå dem som har expertkunskaperna och bäst kan förklara för er intresserade om vad det går ut på. Jag vill ändå ge er lite hopp, kan jag så kan ni också få må bättre. Då säger jag tack för den här gången, hoppas nu på allt det bästa för er del!