Healing här i Jönköping

God dagens alla glada läsare och jag hoppas att ni tycker det ska bli intressant med det här inlägget som ska handla om healing, eller närmare bestämt om healing i Jönköping. Healing handlar ju om energier och att behandlaren med hjälp av sina egna energier påverkar skeenden och tillstånd hos någon annan. Jag måste säga att jag var något skeptiskt men så tänkte jag att det ändå inte skadar att prova. Jag hade ju hört min väninna berätta om hur hjälpt hon blivit genom att vända sig till BD Kost & Rådgivning och hon tjatade på mig att jag borde försöka göra något för att lindra smärtorna som kommer av min artros. Jag tänkte väl mest att jag kunde prova som en kul grej men utan någon förhoppning om att det verkligen skulle hjälpa. För att verkligen kunna utvärdera effekten så bestämde jag att avstå allt vad värktabletter heter ett dygn före och ett dygn efter denna healing i Jönköping. Det hettade till i huden där behandlaren satte sina händer och sedan spred sig värmen i hela kroppen. Jag kände hur smärtan försvann stegvis för att sedan upphöra totalt. Det kändes skumt just då att en handpåläggning kunde bota värken, men det var precis så det var. Därför tvivlar jag inte det minsta om att denna healing i Jönköping verkligen fungerar. Att det inte är placeboeffekten det handlar om är jag helt säker på. Mina smärtor är allt för svåra för att kunna försvinna endast med placebo. Ibland måste man heller inte kunna ha svaren på allt, till exempel hur det kommer sig att denna healing i Jönköping hjälper så bra. Det viktigaste är ju att det fungerar, eller hur?