Prioritera dig själv med healing

Hej på er alla mina kära läsare och välkomna till ett nytt inlägg här på bloggen som ska handla om healing i Trollhättan med omnejd. Det hade jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro, att healing verkligen fungerar! Jag har visserligen hört flera personer säga att de blivit hjälpta genom healing men uppriktigt sagt verkade detta lite för bra för att vara sant. När en av mina bästa vänner berättade om ett företag inom healing i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg, ett företag som hon hade varit på och fått hjälp mot sin stress, så tyckte jag ändå att detta lät så spännande så även jag bestämde mig för att boka en tid till Energibalans som det här företaget heter. 

Nu har jag varit på Energibalans och döm av min förvåning när även jag blev hjälpt av den här behandlingen. Tänker man efter så finns det en beprövad erfarenhet inom detta med healing som ger vid handen att det har effekt. Hundratusentals människor världen över har blivit hjälpta genom healing. Det är alltid så att det är svårt att forska på sådant som inte går att mäta, och hur någon upplever någonting, som till exempel effekten av healing är ju inte svår att beskriva men däremot svårt att dra några vetenskapliga slutsatser av. Jag vill ändå tala om för er som intresserar er för healing i Trollhättan med omnejd att Energibalans finns och att det är ett företag där personalen är mycket duktiga inom healing. Om ni bestämmer er för att gå på healing så vore det roligt om ni ville dela er upplevelse av detta med mig, så skriv och berätta hur ni tyckte att det var!