Lär dig stresshantering i Timrå

Hej och hallå på er alla som dag ut och dito in kommer in på bloggen för att se vad det är som jag för närvarande har på agendan. Som ni alla vet om så är jag en person med många järn i elden. Det har jag trivts med alldeles ypperligt ända fram tills för ett halvår sedan. Jag tackade ja till saker utan att riktigt ha tiden som krävdes och efter ett tag blev det så att jag kände mig stressad. På grund av detta anmälde jag mig på en kurs i stresshantering i Timrå på ett företag som heter KärnKraft mental träning och jag är mycket mindre stressad nu. 

Jag har fått omprioritera vissa saker och så har jag fått lära mig metoder som hjälper mig att tagga ner. Jag har fått lära mig både avslappningsövningar och stresshantering och massa andra bra saker också. Det är så otroligt bra att jag upptäckte det här företaget, och det här med att vara stressad är ett öde som jag långt ifrån är ensam om. Jag vill verkligen att ni som lider av stress ska ta tag i detta så fort som möjligt och inte tro att det går över av sig självt, för det gör det inte. Jag kan lova er att ni kommer att få den hjälp som ni behöver inom stresshantering i Timrå när ni vänder er till KärnKraft mental träning. Det är en mycket duktig kvinna som lär ut metoder i hur man ska lära sig att bemästra sin stress, Linda heter hon och vill ni fråga henne om någonting så kan ni alltid gå in på hemsidan för där finner ni hennes kontaktuppgifter. På hemsidan finns det mer information om vad som erbjuds inom stresshantering i Timrå på KärnKraft mental träning.