Massage i Kiruna

God dagens, god dagens alla mina läsare och det är grymt trevligt att ni dag efter dag kommer in på bloggen för att läsa om mina intressen och mitt liv här uppe i Kiruna. Nu är det skidåkning som gäller för hela slanten och eftersom jag inte åkt skidor på över ett halvår kan jag väl säga som så att jag blev stel och öm i hela kroppen efter att otränad ställt mig på skidorna igen. Som tur är så finns det ett företag som jag gick till eftersom det här företaget erbjuder massage i Kiruna. Det är ett företag som heter Lottas Hud & Hår Kosmetika. 

Jag har varit där förr även om det var ett tag sedan sist. De gånger jag behövt massage har jag alltid fått den hjälp som jag behövt när jag gått dit. Det är en särskilt duktig massör som arbetar på Lottas Hud & Hår Kosmetika som alltid har anpassat massagen efter mitt behov som jag för tillfället har haft, så även den här gången. Jag tycker verkligen att denna massage i Kiruna är i en klass för sig så därför vill jag gärna tipsa er som också är intresserade av massage i Kiruna om Lottas Hud & Hår Kosmetika, så att ni vet om att ni alltid kan gå dit för att få en avkopplande och stressfri massagebehandling. Jag hade inte tänkt att säga så mycket mer om det här, däremot tycker jag att ni som känner att det här skulle kunna vara av intresse bara ska ta och höra av er till Lottas Hud & Hår Kosmetika. Då får ni ha det så fint nu och så hörs vi av här på bloggen snart igen!