Regndroppsmassage och ekologiska produkter

Jag har varit på regndroppsmassage och detta var någonting som jag verkligen uppskattade, så min tanke med det här inlägget är att prata en liten stund med er om företaget som jag gick till för att få denna massage i Örebro, för det kanske är någon av er därute som även ni skulle vilja få massage i Örebro, ni kommer att få en härlig massage när ni går till Natural Wellness. 

Jag är en person som tidigare, fast det var några år sedan, fått vanlig klassiska massage och det var bra, men jag är lite nyfiken av mig så när en nära vän till mig berättade att hon hade fått regndroppsmassage blev jag nyfiken och ville testa detta. Min vän hade varit på Natural Wellness och hon berättade hur bra hon tyckte att det var, så då blev det så att även jag bokade en tid och även jag är lika nöjd som min vän är. Regndroppsmassage är en massageform som är lite lättare än en vanlig massage. Eteriska oljor appliceras på utvalda delar av huden och sedan avslutas massagen med en mer djupgående massage på ett område av huden, och för min del var det nacken och axlarna. Efter många år i äldreomsorgen har jag som så många andra som arbetat inom vården i många år fått förslitningsskador, och det gör mest ont i axlarna och nacken, men efter denna regndroppsmassage försvann värken helt, i alla fall i några dagar, vilket var väldigt skönt. Jag tror att ni som är på jakt efter massage i Örebro med omnejd skulle uppskatta den hjälp ni kommer att få när ni går till Natural Wellness. Det här företaget säljer även ekologiska produkter och när jag var där passade jag på att köpa lite makeup. Det var vad jag hade på hjärtat för den här gången!